Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

✨ReFashion PoP-Up Vásár✨ ✳️A Fashion Revolution Week keretein belül várunk szeretettel az első soproni ReFashion PoP-Up vásárra városunk szívében a Deák téren, a Vinodom közösségi vinotékában. ♻️A vásár célja felhívni a figyelmet a rengeteg kidobott, kukába kerülő ruhadarabra. Arra, hogy kreativitással ezek az anyagok mind visszahozhatóak a körforgásba, így csökkenhet az új termékek megvásárlása, a túlfogyasztás és a túltermelés. ♻️Tervezőként bemutatjuk mi miben látjuk az etikus fenntartható divatot, személy szerint mit teszünk azért, hogy kicsit lassítsuk a divatipar világszintű rombolását. 👉10:00-18:00 Workshopjainkon látogatóink is megtanulhatnak néhány újrahasznosító trükköt, kipróbálhatják magukat a redesigner szerepben. 👉14:00 A Soproni Handler Nándor szakközépiskola idei nagyszabású fenntartható divatbemutatóját is láthatjuk! 👉15:00 szakmai kerekasztal vendégei értékelik a bemutatót és körbejárják a fenntartható divat témáját több aspektusból is. Meghívott vendégeink: Süle Kati a fenntarthatóság hazai ikonja, stílus tanácsadó, oktató, influencer Szakács Gábor a nemzetközi haute couture és divatmárkák kiváló szakértője,blogger Walek Gabi a Fashion Revolution Hungary koordinátora. A soproni használtruha piac helyzetéről Madarász Réka, a fiatalok edukálásáról Schmuck Vivien a Handler Nándor szakiskola igazgatóhelyettese beszél majd. Itt lesz velünk Pappné dr. Vancsó Judit egyetemi docens, a Soproni Egyetem Ökológiai Gazdaságtan Intézet igazgatója is.


  • Dátum: 2024.05.19. 10:00 AM - 2024.05.19. 06:00 PM
  • Hely Sopron, Deák tér, 9400 Magyarország (Térkép)
  • További információk: Vinodom

Leírás


✨ReFashion PoP-Up Vásár✨✳️A Fashion Revolution Week keretein belül várunk szeretettel az első soproni ReFashion PoP-Up vásárra városunk szívében a Deák téren, a Vinodom közösségi vinotékában.

♻️A vásár célja felhívni a figyelmet a rengeteg kidobott, kukába kerülő ruhadarabra. Arra, hogy kreativitással ezek az anyagok mind visszahozhatóak a körforgásba, így csökkenhet az új termékek megvásárlása, a túlfogyasztás és a túltermelés.

♻️Tervezőként bemutatjuk mi miben látjuk az etikus fenntartható divatot, személy szerint mit teszünk azért, hogy kicsit lassítsuk a divatipar világszintű rombolását.

👉10:00-18:00 Workshopjainkon látogatóink is megtanulhatnak néhány újrahasznosító trükköt, kipróbálhatják magukat a redesigner szerepben.

👉14:00 A Soproni Handler Nándor szakközépiskola idei nagyszabású fenntartható divatbemutatóját is láthatjuk!

👉15:00 szakmai kerekasztal vendégei értékelik a bemutatót és körbejárják a fenntartható divat témáját több aspektusból is.

Meghívott vendégeink:
Süle Kati a fenntarthatóság hazai ikonja, stílus tanácsadó, oktató, influencer
Szakács Gábor a nemzetközi haute couture és divatmárkák kiváló szakértője,blogger
Walek Gabi a Fashion Revolution Hungary koordinátora.
A soproni használtruha piac helyzetéről Madarász Réka,
a fiatalok edukálásáról Schmuck Vivien a Handler Nándor szakiskola igazgatóhelyettese beszél majd.
Itt lesz velünk Pappné dr. Vancsó Judit egyetemi docens, a Soproni Egyetem Ökológiai Gazdaságtan Intézet igazgatója is.

Tudj meg többet az eseményről itt:

https://tinyurl.com/ywuzv6mr